Nieuwe namen Lowlands 2013

lowlands2013 (1)

Gepubliceerd on 19 juni 2013 at 09:34 in Highlight, Lowlands 2013, Nieuws by Rene

De zomer lijkt dan eindelijk begonnen te zijn, het festivalseizoen is vol op dreef en ook Lowlands heeft er zin in. Deze ochtend bracht het festival nog heel wat nieuwe namen naar buiten, waaronder Chase & Status, The Veils, Great Minds en Gojira. En ze hebben nog meer.

Een bijzondere show zal het gaan worden als The Opposites feat. Epic Fuel, Mister and Mississippi, DeWolff, Elle Bandita en Kensington de plaat ‘Nevermind’ van Nirvana gaan spelen op Lowlands. Unieke covers zonder twijfel. Nog niet op Jimmy Alter vermeld; maar ook de festival knaller van dit jaar John Coffey zal met hun explosieve show een dik feest gaan maken. Het dikke afsluitende feest op Paaspop zijn we ook nog niet vergeten met de heren van Noisa, ongetwijfeld dikke stuiterplaten met harde beats.

Tot slot nog een bonk aan andere namen:
Balthazar, The Boxettes, Fiddler’s Green, Gold Panda, The Hard Way, Jagwar Ma, DJ Koze, Larry and his Flask, MS MR, Mister and Mississippi, Nina Kraviz, Noah and The Whale, Sam Amidon, Satellite Stories, Snakehips, Tim Vantol, Totally Enormous Extinct Dinosaurs, traumahelikopter, Vondelpark.

Meer informatie natuurlijk op lowlands.nl

Tags: , , , , , , , ,